Home | Nieuws | Leveringsvoorwaarden | Route | Contact

Ergonomie

- Een gezonde zaak

Ergonomische apparatuur en hulpmiddelen houden uw personeel gezond. Verlichting van repeterende handelingen is het kernthema, verlaging van ziekteverzuim (RSI)wordt uw economische uitkomst!

Ribben- en schouderbladtrekkers:

Pneumatische ribben- en schouderbladtrekkers zijn sinds vele jaren alom bekende en werkverlichtende hulpmiddelen. Uiteraard levert INFOOD bv een brede selectie ergonomische gereedschappen en apparatuur.

Schouder uitbeen-automaat

ROSER automaat ontwikkeld voor het automatisch loshalen/verwijderen van schouderbladen. Opvallend kenmerk van deze installatie is het gegeven dat dit zowel met normale varkensschouders, maar ook met zeugenschouders is te verwezenlijken! De schouder-gewichtsrange dient tussen 5-27 Kg. te liggen.

De minimaal te verwachten extra vleesopbrengst per schouder is 20 gram.

Bij het voorkomen van fysieke klachten en daaruit voortkomend ziekteverzuim zijn de transportmiddelen van ULMA INOXTRUCKS een professionele bijdrage. Het plaatsen van folierollen bij inpakautomaten wordt sterk vereenvoudigd en de ergonomische schaartafels zijn een ergonomische uitkomst bij in- en uitpakken rond dezelfde verpakkingsmachines


Aanvullende informatie:

 
Extra informatie
Extra informatie
Extra informatie
  Extra informatie Schouder uitbeen automaat Ergonomie  
 
         
 
Schouder uitbeenautomaat Roser  
Folierollen onder
Folierollen onder + boven
 
Bakkenkantelaar
Palletwagen /
elektrische schaartafel