Home | Nieuws | Leveringsvoorwaarden | Route | Contact

Nieuwe producten en overig nieuws


In deze nieuwssectie houden wij u op de hoogte van uitbreidingen van ons productenpakket en overige nieuwsfeiten.
Uiteraard houden wij u eveneens op de hoogte via onze flyers. 

2016

Eind 2015 zijn het Noord-Ierse AIRTECH Distribution Ltd  en INFOOD BV een samenwerkingsverband aangegaan voor distributie van het ECONOLISER-product in de BENELUX .

 


ECONOLISER  is de merknaam voor  hoogwaardige mes-sterilisatoren, alsmede ook een reeks slachtmachine-sterilisatoren. Het kenmerkende van de  ECONOLISER’s is, dat sterilisatiewater ( + 82˚C) cyclisch wordt gebruikt op de specifieke momenten dat nodig is. Omdat continue aanvoer (heet water ring-circuits),  permanente verwarming en overtollig afvalwater niet meer aan de orde zijn  is het evident dat de besparingen aanzienlijk zijn en een bijdrage zullen leveren aan de uiteindelijke bedrijfsresultaten.
Het credo is : een beduidende kostenbesparing !

 

In het kort: “Econoliser goed voor het milieu en

….goed voor u ! ”

 

 

 

 

2015

De Italiaanse fabrikant GRASSELLI en INFOOD BV zijn een samenwerkingsverband aangegaan op het terrein van portioneer- en slicingsystemen, als ook ontzwoerd- en ontvliesmachines voor vlees, vis en gevogelte. Grasselli produceert inmiddels al ruim 40 jaar zowel retail als industriële machines op dit gebied. Ontwerp-technisch , als ook in praktische duurzame werking laten de systemen zich herkennen als solide en uiterst duurzaam, hetgeen al vele jarenlange gebruikers zullen kunnen beamen.

Ontdek het uitgebreide Grasselli gamma rustig zelf eens, via deze snelkoppeling Grasselli website.

Voor marketing, sales en optimale service-verlening is tevens een samenwerkings-alliantie gestart voor de Benelux-markt ;
Logotipo ULMA

Het strekt INFOOD BV tot genoegen dat een samenwerkingsverband voor de BENELUX is aan gegaan met ULMA Inoxtruck
Ulma Inoxtruck is één van de acht strategische ULMA werkmaatschappijen en deze zijn op hun beurt  onderdeel van de Spaanse MONDRAGON groep.

De divisie ULMA Inoxtruck behelst materiaal voor o.a. pallet- en bakkenvervoer in diverse modellen en uitvoeringen van standaard palletwagen tot elektrisch hydraulische pallet-stapelaars en ergonomische verrijdbare hef- en kantelsystemen.
Vanwege de standaard  AISI 304 of 316 materiaalkeuze,
het hoogwaardig hygiëne – & ergonomische niveau  en de
opvallende waterbestendigheid vormt dit pakket een voor de
hand liggend deel van het uitgesproken
INFOOD-productenpallet!

Toepassings-industrieën zijn o.a. :
vleesverwerking, visverwerking,  en zuivel –industrie.