free page hit counter Over ons - Infood Benelux BV

INFOOD BV

- de rode draad door de industrie

Infood bv is als industrieel leverancier in de voedingsmiddelen industrie sinds 1983 actief in de Benelux, maar ook daarbuiten.
De samenstelling van het hoogwaardig productengamma is zonder uitzondering gebaseerd op de specialistische kwaliteiten van topfabrikanten uit de hele wereld.

Het productenpakket vormt daarom een herkenbaar profiel voor vele gangbare hedendaagse disciplines. Vele slachterijen, uitsnijderijen en overige voedingsmiddelenproducenten zijn voorzien van door Infood BV geleverde apparatuur.

De technische benadering bij INFOOD BV staat borg voor maximale efficiency waarbij altijd de laagste exploitatiekosten per kilogram product als leidraad zullen gelden.

Over deze website

Op onze website vindt u niet alleen een globaal overzicht van de door ons geleverde producten maar tevens specifieke documentatie over de productlijnen van de met ons samenwerkende fabrikanten. Deze extra informatie hebben wij voor u in PDF formaat bij de productgroepen geplaatst.

Deze PDF bestanden zijn te downloaden voor eigen gebruik. Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u specifieke vragen? Aarzelt u dan niet om ons telefonisch of via het contactformulier te benaderen.

Vragen Over Wat Wij Aanbieden?